IVECO EUROCARGO – MÅNGSIDIG

Hållbar, effektiv, lättmanövrerad och mångsidig: Eurocargo är den perfekta lastbilen för uppdrag i stadsmiljö och kommunal användning. Med allt från stadsdistribution till sophämtning, gaturenhållning, vägtjänster och containerkörning kan den tillgodose alla behov. Hyttbredden (2,1 meter), den stora styrvinkeln (52 grader) och kategorins bästa vändcirkel (strax under 11 meter för versionen med axelavstånd på 2 790 mm) gör den till den bästa partnern för ditt företag.

Eurocargo finns även som 4×4-modell med Tector 7-motorer, från 220, 250 till 280 hk, i kombination med 6-växlade manuella växellådor. Ett kraftuttag kan integreras i växellådan. Eurocargo 4×4 kan även beställas med automatisk växellåda.

Ta kontakt med din lokala återförsäljare för offert och provkörning

IVECO EUROCARGO – MÅNGSIDIG

IVECO S-WAY – den hållbara miljövännen

IVECO S-WAY är den tunga lastbilen som är det perfekta ressällskapet för föraren, den idealiska affärslösningen för vagnparksägaren och den hållbara miljövännen.

Den lyfter förarnas arbetsvillkor och välbefinnande till en ny nivå med den nya hytten som utformats med fokus på förarnas behov och som utgör en rymlig och väl genomtänkt miljö rik på bekvämligheter och avancerade funktioner i kombination med den nya röstassistenten IVECO DRIVER PAL.

Lastbilen är ett verkligt föredöme i fråga om bränsleeffektivitet och total ägandekostnad och ger vagnparksägarna mycket god valuta och produktivitet för pengarna.

IVECO S-WAY finns givetvis också med biogas – som maximerar fördelarna hos det miljövänligaste bränslet för att förbättra luftkvaliteten genom färre partiklar och mindre NO2 samt minska klimatförändringarna genom att CO2-utsläppen minskas med 95 % vid användning av biogas. Och du kan köra riktigt långt på en enda tank – upp till 1 600 km.

Ta kontakt med din lokala återförsäljare för offert och provkörning

IVECO S-WAY – den hållbara miljövännen

IVECO X-WAY- med den bästa nyttolasten

IVECO X-WAY erbjuder ultimat flexibilitet för att skräddarsy fordonet efter dina specifika krav. Med sitt uppdragsbaserade upplägg, HI-TRACTION-systemet och sina terrängegenskaper erbjuder X-WAY den perfekta blandningen för alla uppdrag med garanterat hög produktivitet hela vägen ut till byggarbetsplatsen.

Lastbilen sätter nya standarder inom lättare terränguppdrag med den bästa nyttolasten för Super Loader-versionen för betongblandare, som har marknadens lägsta tjänstevikt.

IVECO X-WAY är utrustad med IVECO WAY-seriens mest avancerade funktioner för långkörningar på landsväg: den omgjorda hytten tar säkerhet, komfort och bränsleeffektivitet till en helt ny nivå medan de avancerade uppkopplingsmöjligheterna introducerar en mängd tjänster utformade för att underlätta förarens vardag och maximera fordonets drifttid.

Ta kontakt med din lokala återförsäljare för offert och provkörning

IVECO X-WAY- med den bästa nyttolasten

IVECO T-WAY – för de tuffaste uppdragen

IVECO T-WAY är fordonet för de tuffaste uppdragen under de mest extrema förhållandena. Med sin perfekta kombination av robusthet, driftsäkerhet och komfort är den utformad för att uppfylla dina krav och överträffa alla dina förväntningar i fråga om produktivitet, nyttolast och säkerhet. Med chassiramens och komponenternas legendariska robusthet är den byggd för att klara av extrema terränguppdrag med en marknadsledande totalvikt på 40 ton.

Ta kontakt med din lokala återförsäljare för offert och provkörning

IVECO T-WAY – för de tuffaste uppdragen