Öppettider Hitta hit +46 10 175 00 70 Broschyr Bli kontaktad
Kampanj

Serviceavtal för ditt äldre IVECO-fordon

service pre-owned

En serviceavtal för transportbilar är en smart investering som erbjuder flera fördelar både för företaget och ägaren av transportbilen. Med en sådan avtal får man först och främst förutsägbara kostnader, vilket gör det enklare att planera budgeten med fasta utgifter varje månad eller kvartal.

Trygghet du förtjänar
IVECO SERVICE

Öka tryggheten

– Teckna ett IVECO serviceavtal för äldre fordon

  • Välj mellan tre förmånliga avtal
  • Få bättre och enklare kontroll över kostnaderna
  • Säkerställ transportbilens pålitlighet och livslängd
  • Undvik oväntade stopp

Just nu kan du öka säkerheten för din äldre IVECO från årsmodellerna 2016-2019.

En serviceavtal för transportbilar är en smart investering som erbjuder flera fördelar både för företaget och ägaren av transportbilen. Med en sådan avtal får man först och främst förutsägbara kostnader, vilket gör det enklare att planera budgeten med fasta utgifter varje månad eller kvartal. Den inkluderar också förebyggande underhåll, vilket säkerställer att transportbilen regelbundet vårdas enligt tillverkarens riktlinjer. Detta minskar risken för oväntade driftstopp och potentiella problem, och ökar därmed tillförlitligheten hos fordonet.

Vidare kan en serviceavtal bidra till att säkerställa att garantivillkoren uppfylls, vilket är avgörande för att undvika ogiltighet av garantin på grund av bristande underhåll. Genom att outsourca underhållet av transportbilarna till en serviceavtal kan företaget frigöra värdefull tid och resurser som kan fokuseras helt på kärnverksamheten. Sammantaget kan en serviceavtal för transportbilar vara nyckeln till pålitlig och kostnadseffektiv drift, samtidigt som den ger företaget trygghet och förutsägbarhet när det gäller underhållskostnader.

Se hur du kan få ett serviceavtal idag genom att fylla i kontaktformuläret nedan

Konceptet innebär att du kan teckna service & reparationsavtal på begagnade IVECO-fordon för MY2016 och MY2019, upp till 280 000 km och max tre år åt gången. IVECO erbjuder tre olika service & reparationsavtal för begagnade fordon (S-Life, Xtra Xtended Life och 3XL-Life). Gäller endast för fordon som är upp till max 72 månader gamla. Kontakta dina lokala IVECO-återförsäljare för ytterligare information.

Bli kontaktad

Kontakta en medarbetare

Bengt Petersson

Key Account Manager

Bli kontaktad